Veterans Day Assembly – Special Bell Schedule

An all-school Veterans Day Assembly will be held on Monday, November 12, 2018.

The bell schedule for the day follows.

Block 1	7:30 am	-	8:45 am	75 minutes
Pass to Block 2	8:45 am	-	8:50 am	5 minutes
Block 2 Attendance*	8:50 am	-	8:52 am	2 minutes
Pass to Assembly	8:52 am	-	9:00 am	8 minutes
Assembly	9:00 am	-	9:30 am	30 minutes
Block 2	9:40 am	-	10:00 am	Veterans Day Activity
Block 2	10:00 am	-	11:15 am	75 minutes
Block 3A	11:25 am	-	12:00 pm	35 minutes (lunch)
	12:05 pm	-	1:20 pm	75 minutes (class)
3B	11:25 am	-	11:55 am	30 minutes (class)
	12:00 pm	-	12:30 pm	30 minutes (lunch)
	12:35 pm	-	1:20 pm	45 minutes (class)
3C	11:25 am	-	12:25 pm	60 minutes (class)
	12:30 pm	-	1:00 pm	30 minutes (lunch)
	1:05 pm	-	1:20 pm	15 minutes (class)
3D	11:25 am	-	12:40 pm	75 minutes (class)
	12:45 pm	-	1:20 pm	35 minutes (lunch)
Block 4	1:30 pm	-	2:45 pm	75 minutes (class)
The Pledge of Allegiance will be announced at exactly 1:30 pm				

* PLEASE NOTE: Students are to report to their second block class for attendance before going to the main gym. Students are expected to leave all belongings in the class and then proceed to their assigned seating area with their class.